Artikler

Her finder du tips om alt lige for gør-det-selv til professionel træfældning samt råd om, hvordan man er sikker, når man bruger en motorsav. Uanset om du leder efter den bedste motorsav til tungt arbejde eller bare har brug for nogle tips om korrekt vedligeholdelse og brug, har vi alle de oplysninger, du har brug for for at få arbejdet udført sikkert og effektivt.

Din sikkerhed er altafgørende, når du arbejder med en motorsav – sørg for altid at bære beskyttelsesbeklædning som handsker, beskyttelsesbriller og hjelm. Lad ikke uerfarne personer betjene din sav uden ordentlig opsyn og instruktion.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Kategorier

  • Ingen kategorier

Michael Handyman  er en servicevirksomhed, der har hjulpet kunder med vedligeholdelse af hus og have, siden den blev grundlagt af ejeren Michael Balkemose i 2015. Vores team af dansktalende, troværdige og servicemindede medarbejdere brænder for at levere resultater af højeste kvalitet til vores kunder og har erfaring med at løse talrige opgaver. Vi stræber efter at være fleksible, professionelle og kundetilfredse, samtidig med at vi sikrer, at vores kerneværdier er i højsædet i hver eneste opgave, vi udfører. De handyman-tjenester, vi tilbyder, spænder fra havearbejde til snerydning og fliselægning – hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig, uanset hvad dit specifikke behov for vedligeholdelse af hjemmet måtte være. Med landsdækkende tilgængelighed i hele Danmark, så lad Michael Handyman tage sig af alle dine vedligeholdelsesprojekter i dag!
Mission Statement: At levere handyman-tjenester af høj kvalitet, der er tilpasset hver enkelt kundes behov, med fleksibilitet, professionalisme og kundetilfredshed som vores højeste prioritet.
Vision: At være branchens førende leverandør af pålidelige handyman-services i hele Danmark og sætte standarden for fremragende håndværk til konkurrencedygtige priser

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
Klimavenlig hjemmeside
Dansk Hjemmeside
bæredygtig udvikling
vindenergi strøm
Miljø mærkning
Grøn profil
energi spare
CSR Profil
sikker website
Nem nethandel
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Grøn energi Mærket
Reducere co2
sympati mærket 150
komplet listen 150
dansk cvr 150
rabat mærket 150
socialt ansvar 150
god velfærd 150
spar mere 150
gode arbejdsforhold 150
overenskomstmæssi løn 150
bæredygtig shopping 150
dansk iværksætteri 150
shop med omhu 150
dansk netværk 150
papirfrit 150x150
ophavsret mærket 150
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed